4. Sınıflarımız

Özel Yeni Adana Ortadoğu İlkokulu, Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen ve yaratıcı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Okulumuzdaki eğitim sisteminin temelini oluşturan bilim, sevgi ve hoşgörü ilkelerinin ışığında öğrencilerimize, demokratik ve çağdaş bir eğitim ortamı sağlanmaktadır. Bu ortamda öğrencilerimiz, bireysel öğrenme ve ekip çalışması becerilerini kazanmakta, kendilerine sağlanan aktivite olanaklarıyla da ilgi duydukları güzel sanatlar, spor vb. alanlarda yeteneklerini geliştirmeye teşvik edilmektedir.

Sınıflarımızda akıllı tahta kullanımıyla birlikte dersler, uygulamalı olarak görsel işlenebildiği için derslerin öğrencilerin hafızasında daha kalıcı olması mümkün hale getiriliyor. Verdiğimiz akademik eğitimle beraber öğrencilerimizin sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla bir plan dahilinde gezi, gözlem, sinema, tiyatro, resim yarışması, şiir yarışması, Tenis, modern dans, müzik, satranç, görsel sanatlar, oyun ve fiziki etkinlikler vb uygulanmaktadır.

4/A Sınıf Öğretmenimiz: Neriman ÖZSOY

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz: Nurdan GÜLTEPE